PINARBASI ADVOCATUUR & ADVIESADVOCAAT AMSTERDAM NIEUW WEST

Woont u in Amsterdam Nieuw West of in omliggende stadsdelen? Pinarbasi Advocatuur en Advies is een advocaat Amsterdam Nieuw West en dus in uw buurt gevestigd. Bij conflicten of juridische problemen weet u zich altijd zeker van een advocaat in de buurt. Heeft u problemen met uw werkgever, overheidsinstellingen, met uw huurbaas of een familiaal conflict? Voor deze problemen zal Pinarbasi Advocatuur graag voor u klaarstaan. Ook ondernemers die problemen ervaren, zoals een conflict met een werknemer, vergunningaanvraag bij de gemeente of advies nodig hebben bij contracten, is Pinarbasi Advocatuur en Advies de beste advocaat Amsterdam Nieuw West.

VOOR HEN VONDEN WE EEN OPLOSSINGWIJ GAAN TOT HET UITERSTE OM
MET UW PROBLEMEN TE HELPEN

Ondernemers, stellen, werknemers, buren, pensionado’s: iedereen kan zomaar te maken krijgen met een juridisch geschil. Wij helpen iedereen die in zo’n situatie een professional naast zich wil hebben.
JURIDISCH ADVIES

VOOR JURIDISCH ADVIES NAAR ADVOCAAT AMSTERDAM NIEUW WEST

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval of een misdrijf? Heeft u problemen met uw huisbaas over een huurcontract, onderhoudskwesties of overlast? Iedere particulier met dergelijke problemen kan bij dé advocaat Amsterdam Nieuw West terecht. Dit geldt ook voor u als ondernemer, als u arbeidsconflicten heeft of een geschil met een klant of leverancier. U kunt via de advocaat zelf een rechtszaak beginnen, maar ook voor verdediging van uw belangen als uzelf voor het gerecht gedaagd wordt. Het beste is natuurlijk om het bij geschillen niet zo ver te laten komen en met juridisch advies van de advocaat tot een deugdelijke oplossing te komen.

Sociaal zekerheidsrecht

Arbeidsrecht

Personen- en Familierecht

Ondernemers

PINARBASI ADVOCATUUR EN ADVIES IS EEN ADVOCATENBUREAU AMSTERDAM NIEUW WEST

Pinarbasi Advocatuur en Advies is een gedegen advocatenbureau Amsterdam Nieuw West en met ruime ervaring in tal van rechtsgebieden. Deskundigheid, een menselijke benadering en goede persoonlijke contacten staan centraal bij alle cases die Pinarbasi Advocatuur en Advies behandeld. Uiteraard wel met een gepaste zakelijke benadering, maar u bent zeker geen nummer. Uw zaak wordt uitermate grondig voorbereid en wordt van de beste adviezen voorzien, zodat uw zaak succesvol beëindigd kan worden.

Heeft u een advocaat of een second opinion nodig? Neem dan direct contact op met Pinarbasi Advocatuur en Advies.
https://www.pinarbasi.nl/wp-content/uploads/2022/05/LOGO-Pinarbasi-2022-wit2.png
Tussen meer 1 B – 1H 1068 EX Amsterdam

Volg ons: