Expertise

Over ons

Advies

Contact

Huurrecht advocaat Amsterdam West

Iedereen die te maken heeft met huur en verhuur van woningen en bedrijfspanden kan terecht bij een huurrecht advocaat Amsterdam West met veel expertise in huurrecht. Als huurder, maar ook als verhuurder of aannemer, heeft u in het geval van problemen altijd behoefte aan juridisch goed onderbouwde adviezen. Bij hoog opgelopen conflicten kan een advocaat u helpen om daadwerkelijk actie te ondernemen, zoals hulp bij ontruimingsprocedures, de gang naar de rechter of het handhaven van gerechtelijke uitspraken, met of zonder dwangsommen. Neemt u voor huurrecht adviezen daarom contact op met Pinarbasi Advocatuur.

Bel direct

Huurwoning in slechte staat? Stap naar een advocaat huurrecht Amsterdam West

U heeft eindelijk een leuke huurwoning gevonden? Bij een eerste blik ziet alles er goed uit, maar nu u er eenmaal woont krijgt u te maken met verborgen gebreken? Of is er misschien achterstallig onderhoud, waardoor uw woongenot gevaar loopt? Wanneer u hier met uw verhuurder niet uitkomt, dan is het verstandig om u te wenden tot een advocaat huurrecht Amsterdam West. U staat als huurder namelijk in uw recht en daar mag u gebruik van maken. U kunt dit doen door advies te vragen hoe u de zaak het beste aanpakt, maar ook om maatregelen te treffen om uw verhuurder te dwingen wat aan achterstallig onderhoud of verborgen gebreken te doen.

Hoe we jou kunnen helpen

Denken in mogelijkheden, met de focus op een oplossing. Dat is waar Pinarbasi Advocatuur voor staat. Je kunt concrete en eerlijke adviezen, snelle actie en een persoonlijke, zorgvuldige aanpak verwachten. Wij behartigen graag jouw belangen in diverse rechtsgebieden. 

Hoe kunnen we jou helpen? Klik op een van de rechtsgebieden of lees hier meer over Pinarbasi Advocatuur.

Voor hen vonden we een oplossing

Ondernemers, stellen, werknemers, buren, pensionado’s: iedereen kan zomaar te maken krijgen met een juridisch geschil. Wij helpen iedereen die in zo’n situatie een professional naast zich wil hebben.

“Wij geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat jij je gehoord en gesteund voelt. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de juiste oplossing, waarbij jouw belangen worden behartigd. Daarbij gaan we graag tot het uiterste.”

Mr. Pinarbasi

Pinarbasi Advocatuur is als huurrecht advocaat Amsterdam West een specialist

Zaken met betrekking tot huur en verhuur kunnen soms lastig zijn. Als de huurder en verhuurder een dusdanig hoog opgelopen conflict uitvechten, dan is het voor beide partijen lastig om emoties in bedwang te houden. Juist daarom is de gang naar en advocaat huurrecht Amsterdam West zo belangrijk. Als professionele partij ziet de advocaat de zaak van afstand aan en kan zo bemiddelen, zodat verdere escalatie voorkomen kan worden. Wilt u meer weten over huurrecht en hoe een advocaat u kan helpen? Neemt u dan contact op met Pinarbasi Advocatuur voor een gratis kennismakingsgesprek.

Heeft u een advocaat of een second opinion nodig? Neem dan direct contact op met Pinarbasi Advocatuur.

Meer over onze tarieven

BLIJF OP DE HOOGTE

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.