Tarieven

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot het recht. Bij de start van onze samenwerking maken wij dan ook heldere en scherpe financiële afspraken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Ook dan helpen wij jou graag. Een ding is zeker: hoe de zaak ook bekostigd wordt, onze betrokkenheid is gelijk.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Ben je op zoek naar een advocaat die jou kan bijstaan bij een juridisch geschil? Neem dan zeker contact met ons op. In een gratis kennismakingsgesprek van een half uur bespreken wij de mogelijkheden en geven we je advies.

Altijd een passende vergoeding

Hoe groot of klein het geschil ook is, je kunt rekenen op een resultaatgericht aanpak en een duurzame oplossing tegen een passend tarief. In overleg met jou en op basis van jouw wensen komen we tot een geschikte vergoeding. Dit kan een uurtarief of een vooraf afgesproken, vaste prijs zijn.

Pro deo

Heb je een juridisch expert nodig, maar past dat niet binnen je budget? Dan kun je gesubsidieerde rechtsbijstand krijgen. Gelukkig maar, want wat ons betreft heeft iedereen het recht op een deskundige advocaat! Wij helpen je ook in dit geval graag vooruit.

Hoe het werkt? Ook in dit proces ondersteunen we je graag. In het kort: gesubsidieerde rechtsbijstand wordt in Nederland geregeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Afhankelijk van je inkomen betaal je een (kleine) eigen bijdrage. Met een verwijzing van het Juridisch Loket krijg je een korting van €53,-. De eigen bijdrage kan vervolgens weer door bijzondere bijstand door de gemeente vergoed worden.

https://www.pinarbasi.nl/wp-content/uploads/2022/05/LOGO-Pinarbasi-2022-wit2.png
Tussen meer 1 B – 1H 1068 EX Amsterdam

Volg ons: