Expertise

Over ons

Advies

Contact

Turkse advocaat Amsterdam

Mede doordat veel Turks-Nederlandse inwoners zelfstandig ondernemer zijn, spelen er tussen Nederland en Turkije grote handelsbelangen. Ziet u als ondernemer in het buitenland en bijvoorbeeld in Turkije een nieuw afzetgebied? Dan is het verstandig om eens in contact te treden met een Turkse advocaat Amsterdam. Als ondernemer in Nederland bent u misschien wel op de hoogte van de Nederlandse wetgeving, maar niet van de Turkse wetgeving. Een Turkse advocaat is op de hoogte van de wet- en regelgeving in beide landen. Met behulp van de Turkse advocaat Amsterdam en de vele Turkse contacten, kunt u succesvol uw onderneming expanderen in Turkije.

Bel direct

Turkse advocatenkantoor Amsterdam voor Turkse ondernemers

Nederland kan voor veel Turkse ondernemers een lucratieve afzetmarkt zijn. Met strategische punten, zoals Schiphol en de haven van Rotterdam, speelt Nederland economisch gezien een Europese hoofdrol. Vanuit Nederland kunt u als Turkse ondernemer geheel Europa gemakkelijk bereiken. Maar Nederland is ook een land van veel regeltjes en veel regels zijn in wetten vastgelegd. In hoeverre bent u hiervan op de hoogte? Het is daarom zeer verstandig om een Turkse advocatenkantoor Amsterdam als partner te kiezen en die u wegwijs maakt door het Nederlandse regel- wetsstelsel. Mede door professioneel advies van het advocatenkantoor, ligt Nederland en Europa voor Turkse ondernemers open.

Hoe we jou kunnen helpen

Denken in mogelijkheden, met de focus op een oplossing. Dat is waar Pinarbasi Advocatuur voor staat. Je kunt concrete en eerlijke adviezen, snelle actie en een persoonlijke, zorgvuldige aanpak verwachten. Wij behartigen graag jouw belangen in diverse rechtsgebieden. 

Hoe kunnen we jou helpen? Klik op een van de rechtsgebieden of lees hier meer over Pinarbasi Advocatuur.

Voor hen vonden we een oplossing

Ondernemers, stellen, werknemers, buren, pensionado’s: iedereen kan zomaar te maken krijgen met een juridisch geschil. Wij helpen iedereen die in zo’n situatie een professional naast zich wil hebben.

“Wij geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat jij je gehoord en gesteund voelt. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de juiste oplossing, waarbij jouw belangen worden behartigd. Daarbij gaan we graag tot het uiterste.”

Mr. Pinarbasi

Neem Pinarbasi Advocatuur als uw Turkse advocaat Amsterdam

Wilt u als Nederlandse ondernemer zaken doen in Turkije? Ziet u als Turkse ondernemer Nederland wel zet zitten om uw onderneming op te zetten? Dit kan nagenoeg niet zonder goed en degelijk juridisch advies. Wanneer u kiest voor Pinarbasi Advocatuur als uw Turkse advocaat Amsterdam, dan weet u zeker dat zaken in zowel Nederland als Turkije juridisch goed afgedekt zijn en u met een gerust hart aan uw nieuwe avontuur kunt beginnen. Wij zijn internationaal goed georganiseerd en u kunt bij ons dan ook terecht in diverse landstalen.

Heeft u een advocaat of een second opinion nodig? Neem dan direct contact op met Pinarbasi Advocatuur.

Meer over onze tarieven

BLIJF OP DE HOOGTE

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.