Expertise

Over ons

Advies

Contact

Mr. Pinarbasi: Turkse advocaat Rotterdam

Mr. Pinarbasi is een Turkse advocaat Rotterdam en omgeving. Ons advocatenbureau is gespecialiseerd in het bieden van juridische bijstand aan (Turkse) ondernemers die de Nederlandse markt willen betreden. Wij vertellen u graag meer over de Nederlandse wet- en regelgeving en kunnen u in contact brengen met ons netwerk. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor diverse andere juridische vraagstukken. Juridische aspecten waar wij veel kennis en ervaring mee hebben zijn onder andere personen- en familierecht, arbeidsrecht, letselschade, bouwrecht en sociaal zekerheidsrecht. Wij helpen u bij het oplossen van conflicten en kunnen u adviseren op diverse gebieden.

Bel direct

Turkse advocaten Rotterdam met kennis, ervaring en hart voor de zaak

Onze Turkse advocaten Rotterdam staan bekend om hun kennis, ervaring en hart voor de zaak. Wij zijn betrokken en bijten ons vast in een dossier. Bij ons wordt iedereen gelijk behandeld én bieden we ook aan mensen met een kleiner budget de optie om gebruik te maken van onze diensten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen toegang heeft tot juridische bijstand. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken accepteren wij zowel met mensen die in aanmerking komen tot gefinancierde rechtsbijstand als mensen die de kosten uit eigen zak betalen. Om ook de laatste groep tegemoet te komen, hanteren we concurrerende tarieven.

Hoe we jou kunnen helpen

Denken in mogelijkheden, met de focus op een oplossing. Dat is waar Pinarbasi Advocatuur voor staat. Je kunt concrete en eerlijke adviezen, snelle actie en een persoonlijke, zorgvuldige aanpak verwachten. Wij behartigen graag jouw belangen in diverse rechtsgebieden. 

Hoe kunnen we jou helpen? Klik op een van de rechtsgebieden of lees hier meer over Pinarbasi Advocatuur.

Voor hen vonden we een oplossing

Ondernemers, stellen, werknemers, buren, pensionado’s: iedereen kan zomaar te maken krijgen met een juridisch geschil. Wij helpen iedereen die in zo’n situatie een professional naast zich wil hebben.

“Wij geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat jij je gehoord en gesteund voelt. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de juiste oplossing, waarbij jouw belangen worden behartigd. Daarbij gaan we graag tot het uiterste.”

Mr. Pinarbasi

Intake op ons Turkse advocatenbureau Rotterdam

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website of direct contact met ons opnemen. Op onze website leest u meer over de zaken waarbij wij u kunnen helpen en vindt u praktische informatie (zoals ons adres en contactgegevens). Mr. Pinarbasi is goed bereikbaar via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Aangezien het vaak fijner is om een zaak face to face te bespreken, nodigen we u graag uit bij ons Turkse advocatenbureau Rotterdam. Maak een afspraak voor een gratis intake zodat wij u kunnen vertellen wat we voor u kunnen betekenen. U kunt tijdens de intake bovendien (kort) vertellen over uw dossier en uw vragen aan ons stellen.

Meer over onze tarieven

BLIJF OP DE HOOGTE

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.