Expertise

Over ons

Advies

Contact

Turkse advocaat Utrecht

Betrokken, ervaren en professionele Turkse advocaat Utrecht

Mr. Pinarbasi is een betrokken, ervaren en professionele Turkse advocaat Utrecht. Ons advocatenbureau is voor iedereen toegankelijk, maar heeft een focus op de connectie tussen Nederland en Turkije. Zo beschikken wij over een International Service Desk waarbij we ons volledig richten op ondernemers uit Turkije en het Midden-Oosten die meer willen weten over de Nederlandse markt. Vanwege de gunstige ligging is Nederland namelijk vaak een interessant land om handel mee te drijven. Mr. Pinarbasi zorgt er voor dat u goed beslagen ten ijs komt. Zo lichten wij u in over zaken zoals het Nederlandse arbeidsrecht en het belastingsysteem.

Bel direct

Turkse advocaten Utrecht staan klaar voor ondernemers en particulieren

Onze Turkse advocaten Utrecht staan niet alleen paraat voor ondernemers, ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. Zo zijn we gespecialiseerd in juridische onderwerpen zoals letselschade voor slachtoffers, sociaal zekerheidsrecht, personen- en familierecht, arbeidsrecht en huur-, bouw- en vergunningen recht. Door onze brede kennis en ervaringen, kunnen we u juridisch bijstaan op verschillende gebieden. Mr. Pinarbasi vindt het bovendien zeer belangrijk dat iedereen toegang heeft tot een advocaat. Wij werken hierom zowel met cliënten die recht hebben op gefinancierde rechtsbijstand als met cliënten die de advocaatskosten zelf moeten betalen. Om de laatste groep zo goed mogelijk bij te kunnen staan, hanteren wij scherpe tarieven.

Hoe we jou kunnen helpen

Denken in mogelijkheden, met de focus op een oplossing. Dat is waar Pinarbasi Advocatuur voor staat. Je kunt concrete en eerlijke adviezen, snelle actie en een persoonlijke, zorgvuldige aanpak verwachten. Wij behartigen graag jouw belangen in diverse rechtsgebieden. 

Hoe kunnen we jou helpen? Klik op een van de rechtsgebieden of lees hier meer over Pinarbasi Advocatuur.

Voor hen vonden we een oplossing

Ondernemers, stellen, werknemers, buren, pensionado’s: iedereen kan zomaar te maken krijgen met een juridisch geschil. Wij helpen iedereen die in zo’n situatie een professional naast zich wil hebben.

“Wij geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat jij je gehoord en gesteund voelt. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de juiste oplossing, waarbij jouw belangen worden behartigd. Daarbij gaan we graag tot het uiterste.”

Mr. Pinarbasi

Kom langs op ons Turkse advocatenkantoor Utrecht

Hoewel u op onze website veel praktische informatie vindt, is het vaak fijner om een dossier onder vier ogen te bespreken. Wij nodigen u daarom graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake op ons Turkse advocatenkantoor Utrecht. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam en is goed bereikbaar. Maak voor een intake bij voorkeur van te voren een afspraak. Zo zorgen wij dat we voldoende tijd voor u inplannen. Om een afspraak te maken of een vraag te stellen, kunt u mr. Pinarbasi bereiken via de telefoon, e-mail of het online contactformulier

Meer over onze tarieven

BLIJF OP DE HOOGTE

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.