PINARBASI ADVOCATUUR & ADVIESOp zoek naar een Turkse advocaat?

Bent u op zoek naar een Turkse advocaat? Bijvoorbeeld omdat u een Turkse ondernemer bent die zaken wilt doen in Nederland? Of omdat u een advocaat wilt inschakelen die bekend is met uw cultuur en tradities? Dan bent u bij mr. Pinarbasi aan het juiste adres. Mr. Pinarbasi is een advocatenbureau dat beschikt over een international business desk (gericht op Turkije en het Midden-Oosten) en gespecialiseerd is in diverse andere juridische onderwerpen. Zo helpen we u bij zaken die vallen onder letselschade, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en het aanvragen van vergunningen.

VOOR HEN VONDEN WE EEN OPLOSSINGWIJ GAAN TOT HET UITERSTE OM
MET UW PROBLEMEN TE HELPEN

Ondernemers, stellen, werknemers, buren, pensionado’s: iedereen kan zomaar te maken krijgen met een juridisch geschil. Wij helpen iedereen die in zo’n situatie een professional naast zich wil hebben.
JURIDISCH ADVIES

Turkse advocaten met kennis en ervaring

Onze Turkse advocaten staan bekend om hun kennis en ervaring. Wij weten problemen snel en efficiënt op te lossen. Daarnaast rekent u bij ons op een professioneel advies en een betrokken aanpak. Onze werkwijze is klantvriendelijk en servicegericht. We vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. Omdat wij vinden dat iedereen recht moet hebben op juridische bijstand, werken we met concurrerende tarieven. Daarnaast bent u bij ons welkom als u recht heeft op gefinancierde rechtsbijstand. Uiteraard behandelen wij iedereen – ongeacht de financiering of de aard van uw probleem - op dezelfde professionele en betrokken manier.

Sociaal zekerheidsrecht

Arbeidsrecht

Personen- en Familierecht

Ondernemers

Contacteer ons Turkse advocatenkantoor

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de werkwijze van mr. Pinarbasi? Neem dan gerust contact op met het Turkse advocatenkantoor. Wij zijn goed bereikbaar en beantwoorden de e-mail snel en vakkundig. U kunt ons daarnaast bereiken via de telefoon of het contactformulier op de website. Tot slot beschikken wij over een kantoor in Amsterdam. Maak gerust een afspraak om hier langs te komen voor een intake. Een intake (van een half uur) is geheel kosteloos en vrijblijvend. Op deze manier kunt u op een laagdrempelige manier kennis maken met de Turkse advocaat.
https://www.pinarbasi.nl/wp-content/uploads/2022/05/LOGO-Pinarbasi-2022-wit2.png
Tussen meer 1 B – 1H 1068 EX Amsterdam

Volg ons: