Expertise

Over ons

Advies

Contact

Turkse advocaat

Op zoek naar een Turkse advocaat?

Bent u op zoek naar een Turkse advocaat? Bijvoorbeeld omdat u een Turkse ondernemer bent die zaken wilt doen in Nederland? Of omdat u een advocaat wilt inschakelen die bekend is met uw cultuur en tradities? Dan bent u bij mr. Pinarbasi aan het juiste adres. Mr. Pinarbasi is een advocatenbureau dat beschikt over een international business desk (gericht op Turkije en het Midden-Oosten) en gespecialiseerd is in diverse andere juridische onderwerpen. Zo helpen we u bij zaken die vallen onder letselschade, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en het aanvragen van vergunningen.

Bel direct

Turkse advocaten met kennis en ervaring

Onze Turkse advocaten staan bekend om hun kennis en ervaring. Wij weten problemen snel en efficiënt op te lossen. Daarnaast rekent u bij ons op een professioneel advies en een betrokken aanpak. Onze werkwijze is klantvriendelijk en servicegericht. We vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. Omdat wij vinden dat iedereen recht moet hebben op juridische bijstand, werken we met concurrerende tarieven. Daarnaast bent u bij ons welkom als u recht heeft op gefinancierde rechtsbijstand. Uiteraard behandelen wij iedereen – ongeacht de financiering of de aard van uw probleem – op dezelfde professionele en betrokken manier.

Hoe we jou kunnen helpen

Denken in mogelijkheden, met de focus op een oplossing. Dat is waar Pinarbasi Advocatuur voor staat. Je kunt concrete en eerlijke adviezen, snelle actie en een persoonlijke, zorgvuldige aanpak verwachten. Wij behartigen graag jouw belangen in diverse rechtsgebieden. 

Hoe kunnen we jou helpen? Klik op een van de rechtsgebieden of lees hier meer over Pinarbasi Advocatuur.

Voor hen vonden we een oplossing

Ondernemers, stellen, werknemers, buren, pensionado’s: iedereen kan zomaar te maken krijgen met een juridisch geschil. Wij helpen iedereen die in zo’n situatie een professional naast zich wil hebben.

“Wij geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat jij je gehoord en gesteund voelt. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de juiste oplossing, waarbij jouw belangen worden behartigd. Daarbij gaan we graag tot het uiterste.”

Mr. Pinarbasi

Contacteer ons Turkse advocatenkantoor

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de werkwijze van mr. Pinarbasi? Neem dan gerust contact op met het Turkse advocatenkantoor. Wij zijn goed bereikbaar en beantwoorden de e-mail snel en vakkundig. U kunt ons daarnaast bereiken via de telefoon of het contactformulier op de website. Tot slot beschikken wij over een kantoor in Amsterdam. Maak gerust een afspraak om hier langs te komen voor een intake. Een intake (van een half uur) is geheel kosteloos en vrijblijvend. Op deze manier kunt u op een laagdrempelige manier kennis maken met de Turkse advocaat.

Heeft u een advocaat of een second opinion nodig? Neem dan direct contact op met Pinarbasi Advocatuur.

Meer over onze tarieven

BLIJF OP DE HOOGTE

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.