Expertise

Over ons

Advies

Contact

Arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Het arbeidsrecht is een veelomvattend rechtsgebied en kan soms erg lastig gaan. Vooral als een arbeidsrelatie dusdanig verslechtert is, dat er geen sprake meer kan zijn van een goede relatie tussen werkgever en werknemer. U kunt zowel als werknemer en werkgever terecht bij een arbeidsrecht advocaat Amsterdam. Pinarbasi Advocatuur is gespecialiseerd in arbeidsrecht in de meeste brede zin van het woord. Of u nu een arbeidsconflict heeft met uw werkgever of juist als werkgever met uw werknemer, goed juridisch advies is altijd nodig. Wanneer nodig is een snelle actie vereist, waarbij wij altijd een zorgvuldige aanpak in het oog houden.

Bel direct

Laat uw ontslagzaak door advocaat arbeidsrecht Amsterdam behandelen

Bent u als werknemer naar uw idee ten onrechte ontslagen? Daar hoeft u het niet bij te laten zitten. In Nederland genieten werknemers een hoge mate van bescherming. U kunt uw ontslag aanvechten voor de rechter of misschien is er nog een mogelijkheid om er met uw werkgever uit te komen zonder rechter? In beide gevallen kan een advocaat arbeidsrecht Amsterdam u bijstaan. U kunt tijdens uw verweer eisen dat de werkgever u weer in dienst neemt of misschien wilt u een ontslagvergoeding? Pinarbasi Advocatuur zal u adviseren hoe u in deze zaak het beste kunt handelen.

Hoe we jou kunnen helpen

Denken in mogelijkheden, met de focus op een oplossing. Dat is waar Pinarbasi Advocatuur voor staat. Je kunt concrete en eerlijke adviezen, snelle actie en een persoonlijke, zorgvuldige aanpak verwachten. Wij behartigen graag jouw belangen in diverse rechtsgebieden. 

Hoe kunnen we jou helpen? Klik op een van de rechtsgebieden of lees hier meer over Pinarbasi Advocatuur.

Voor hen vonden we een oplossing

Ondernemers, stellen, werknemers, buren, pensionado’s: iedereen kan zomaar te maken krijgen met een juridisch geschil. Wij helpen iedereen die in zo’n situatie een professional naast zich wil hebben.

“Wij geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat jij je gehoord en gesteund voelt. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de juiste oplossing, waarbij jouw belangen worden behartigd. Daarbij gaan we graag tot het uiterste.”

Mr. Pinarbasi

Als werkgever het juiste advies van een arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Vooral als u een ondernemer bent in het MKB, dan is het logisch dat uzelf geen dure juristen in dienst heeft. Toch kunt u met allerlei zaken met betrekking tot arbeidsrecht in aanmerking komen. Dit kan gaan om ontslagzaken, conflicten over salarisbetaling of ziektetrajecten. Als ondernemer in Amsterdam is het dan wel zo fijn om te weten dat u een goede advocaat arbeidsrecht Amsterdam in de buurt heeft. Raadpleeg voor al uw vragen en adviezen daarom Pinarbasi Advocatuur. Met onze transparante werkwijze en tarieven, weet u als ondernemer altijd waar u aan toe bent.

Heeft u een advocaat of een second opinion nodig? Neem dan direct contact op met Pinarbasi Advocatuur.

Meer over onze tarieven

BLIJF OP DE HOOGTE

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.