OVER ONSOver Mr. Pinarbasi

Mr. M. Pinarbasi richtte in 2013 Pinarbasi Advocatuur en Advies op, na de studie Nederlands recht en een loopbaan bij verschillende overheidsinstanties en instellingen.

Een cliënt is voor mr. Pinarbasi nooit slechts een dossiernummer. Ze onderscheidt zich dan ook door haar deskundige en menselijke benadering. In het recht draait het immers altijd om mensen.

Als advocaat is Mr. Pinarbasi hard
op de inhoud, maar zacht op de persoon

“Ik vind het belangrijk om mijn expertise ook buiten mijn bedrijf om in te zetten. Ik doe daarom vrijwilligerswerk bij Burennetwerk Amsterdam en zet me in voor de bevordering van de economische, sociaal-maatschappelijke en politieke participatie van vrouwen.”

Ook is mr. Pinarbasi lid van de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland, Vereniging Advocatenbelangen en de Jonge Balie.

Pinarbasi Advocatuur & Advies

Het team van Pinarbasi Advocatuur en Advies, bestaande uit een advocaat, een secretaresse en een office manager, staat klaar om jou te helpen bij juridische geschillen. Wij zorgen voor een deskundige aanpak met een duurzame oplossing als resultaat.

Pinarbasi Advocatuur en Advies staat zowel zakelijke als particuliere cliënten bij. Met jarenlange ervaring in het bestuursrecht en specialisaties op het gebied van sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht en personen- en familierecht, kun je rekenen op een doelgerichte en transparante aanpak.

“Wij geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat jij je gehoord en gesteund voelt. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de juiste oplossing, waarbij jouw belangen worden behartigd. Daarbij gaan we graag tot het uiterste.” 

Wil je weten of we jou kunnen bijstaan?

SIMPEL EN ZORGVULDIG

Wat je kunt verwachten

Wij denken graag in mogelijkheden en focussen op een oplossing. Dit vertaalt zich naar concrete en eerlijke adviezen, snelle actie en een persoonlijke, zorgvuldige aanpak. Wij houden het graag zo simpel mogelijk en hanteren dan ook stapsgewijze werkwijze:
– Gratis kennismaking
https://www.pinarbasi.nl/wp-content/uploads/2022/05/LOGO-Pinarbasi-2022-wit2.png
Tussen meer 1 B – 1H 1068 EX Amsterdam

Volg ons: