Expertise

Over ons

Advies

Contact

Arbeidsrecht advocaat Haarlem

Hoewel Pinarbasi Advocatuur gevestigd is in Amsterdam West, kunt u als u een arbeidsrecht advocaat Haarlem zoekt, ook bij hen terecht. Het arbeidsrecht kan voor zowel werkgever als werknemer een lastige materie zijn. Vooral als spanningen hoog oplopen en er een onwerkbare situatie is ontstaan, dan zijn goede juridische adviezen erg belangrijk. Of een werknemer nu advies vraagt wegens een ontslag of dat een werkgever vragen heeft over contracten, ontslagzaken of arbeidsvoorwaarden, Pinarbasi Advocatuur is zeer deskundig op ieder vlak van het arbeidsrecht. Door grote kennis van zaken kan vaak onherstelbare schade voorkomen worden.

Bel direct

Een goede afronding met een advocaat arbeidsrecht Haarlem

Een arbeidsrelatie kan om diverse redenen beëindigd worden. Wanneer het een gedwongen ontslag is, dan is dit zowel voor werkgever als werknemer meestal niet de ideale wijze om afscheid van elkaar te nemen. Er kan een conflict tussen beide partijen zijn ontstaan, maar de werkgever moet misschien ook personeel ontslaan wegen de financiële toestand van de onderneming. Werkgevers moeten goed op de hoogte zijn wat de wettelijke regels zijn rondom een al dan niet gedwongen ontslag. Werknemers willen vaak een ontslag aanvechten omdat zij het er niet mee eens zijn, of zij willen financieel gecompenseerd worden. In al deze gevallen bent u met een goede advocaat arbeidsrecht Haarlem aan het juiste adres.

Hoe we jou kunnen helpen

Denken in mogelijkheden, met de focus op een oplossing. Dat is waar Pinarbasi Advocatuur voor staat. Je kunt concrete en eerlijke adviezen, snelle actie en een persoonlijke, zorgvuldige aanpak verwachten. Wij behartigen graag jouw belangen in diverse rechtsgebieden. 

Hoe kunnen we jou helpen? Klik op een van de rechtsgebieden of lees hier meer over Pinarbasi Advocatuur.

Voor hen vonden we een oplossing

Ondernemers, stellen, werknemers, buren, pensionado’s: iedereen kan zomaar te maken krijgen met een juridisch geschil. Wij helpen iedereen die in zo’n situatie een professional naast zich wil hebben.

“Wij geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat jij je gehoord en gesteund voelt. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de juiste oplossing, waarbij jouw belangen worden behartigd. Daarbij gaan we graag tot het uiterste.”

Mr. Pinarbasi

Goed op de hoogte met Pinarbasi Advocatuur als arbeidsrecht advocaat Haarlem

Wanneer u als werkgever Pinarbasi Advocatuur inschakelt voor al uw arbeidsrecht gerelateerde zaken, dan bent u altijd goed op de hoogte. Als u informatie wilt over hoe u uw arbeidscontracten juridisch waterdicht krijgt, advies wilt over ontslagvergoedingen of arbeidsvoorwaarden wilt opstellen, maak gebruik van de kennis van Pinarbasi Advocatuur als uw advocaat arbeidsrecht Haarlem. Ook als werknemer kunt u zich door Pinarbasi Advocatuur laten adviseren als u een mogelijk arbeidsgerelateerd geschil met uw werkgever heeft.

Heeft u een advocaat of een second opinion nodig? Neem dan direct contact op met Pinarbasi Advocatuur.

Meer over onze tarieven

BLIJF OP DE HOOGTE

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.