Expertise

Over ons

Advies

Contact

Arbeidsrecht advocaat Zaandam

Een ondernemer krijgt met veel wetgeving te maken. Helemaal als hij een werkgever is met personeel in dienst. U krijgt dan te maken met het arbeidsrecht. Het is niet gemakkelijk om het gehele arbeidsrecht tot in detail te kennen. Dit hoeft ook niet, helemaal niet als u adviezen inwint bij een goede arbeidsrecht advocaat Zaandam. Pinarbasi Advocatuur heeft grote kennis van het arbeidsrecht en kan u op ieder vlak van het arbeidsrecht helpen. U kunt de advocaat raadplegen wanneer u enkel advies wilt, maar ook als u daadwerkelijk een geschil heeft en de zaak voor de rechter wilt laten komen.

Bel direct

Haal als werknemer je recht met een advocaat arbeidsrecht Zaandam

Niet alleen werkgevers krijgen met het arbeidsrecht te maken. Ook werknemers. Dit is vooral in geval als men te maken krijgt met problemen met een werkgever. Heeft u ook een geschil met uw werkgever? Meld u dan bij Pinarbasi Advocatuur die als arbeidsrecht advocaat Zaandam altijd voor u in de buurt is. Bent u volgens u onterecht ontslagen of heeft u vragen over uw arbeidscontract? U kunt zich dan juridisch laten adviseren. Pinarbasi Advocaat kan voor u een verweer schrijven in uw ontslagzaak of de zaak voor de rechter brengen. U kunt ook ondersteuning krijgen als u langdurig ziek bent en uw werkgever hier lastig over doet. Wilt u informatie over uw arbeidsvoorwaarden? Ook dan kunt u zich door de advocaat laten adviseren.

Hoe we jou kunnen helpen

Denken in mogelijkheden, met de focus op een oplossing. Dat is waar Pinarbasi Advocatuur voor staat. Je kunt concrete en eerlijke adviezen, snelle actie en een persoonlijke, zorgvuldige aanpak verwachten. Wij behartigen graag jouw belangen in diverse rechtsgebieden. 

Hoe kunnen we jou helpen? Klik op een van de rechtsgebieden of lees hier meer over Pinarbasi Advocatuur.

Voor hen vonden we een oplossing

Ondernemers, stellen, werknemers, buren, pensionado’s: iedereen kan zomaar te maken krijgen met een juridisch geschil. Wij helpen iedereen die in zo’n situatie een professional naast zich wil hebben.

“Wij geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat jij je gehoord en gesteund voelt. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de juiste oplossing, waarbij jouw belangen worden behartigd. Daarbij gaan we graag tot het uiterste.”

Mr. Pinarbasi

Uw arbeidsrecht advocaat Zaandam is transparant en duidelijk

Meldt u zich als werkgever of werknemer bij Pinarbasi Advocatuur, dan mag u helder, transparant en duidelijk advies verwachten. Met veel ervaring en expertise in het rechtsgebied arbeidsrecht is Pinarbasi Advocatuur uw lokale advocaat arbeidsrecht Zaandam. Een persoonlijke benadering is erg belangrijk en zal het vertrouwen tussen cliënt en advocaat versterken. U kunt kennismaken met Pinarbasi Advocatuur door een afspraak te maken. Het kennismakingsgesprek van een half uur is geheel gratis.

Heeft u een advocaat of een second opinion nodig? Neem dan direct contact op met Pinarbasi Advocatuur.

Meer over onze tarieven

BLIJF OP DE HOOGTE

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.