PINARBASI ADVOCATUUR & ADVIESIs u iets aangedaan? Schakel een letselschade advocaat Amsterdam in

Bent u slachtoffer van een geweldsmisdrijf, een ongeval of een medische fout? Dit is voor u persoonlijk zeer ingrijpend en kan uw gehele leven beïnvloeden. Vooral wanneer u een trauma heeft opgelopen en dagelijks met de gevolgen wordt geconfronteerd, dan heeft u alle recht op een genoegdoening. Daders van een geweldsmisdrijf of een seksueel misdrijf kunt u persoonlijk aanspreken op smartengeld. Ook instellingen, zoals een bedrijf of ziekenhuis kunt u aansprakelijk stellen voor uw leed. Laat u hierin bijstaan door een professioneel letselschade advocaat Amsterdam.

VOOR HEN VONDEN WE EEN OPLOSSINGWIJ GAAN TOT HET UITERSTE OM
MET UW PROBLEMEN TE HELPEN

Ondernemers, stellen, werknemers, buren, pensionado’s: iedereen kan zomaar te maken krijgen met een juridisch geschil. Wij helpen iedereen die in zo’n situatie een professional naast zich wil hebben.
JURIDISCH ADVIES

Verhaal met behulp van een advocaat letselschade Amsterdam uw gemaakte kosten

U heeft als slachtoffer niet alleen recht op smartengeld. U draagt in het dagelijks leven de gevolgen van een misdrijf of ongeluk en dus ook alle kosten die u anders nooit had gehad. Denkt u aan de kosten voor medische behandelingen, voor verzorging of inkomen dat u misloopt. Als slachtoffer kan het zeer onrechtvaardig aanvoelen om voor deze kosten op te draaien. Daarom is het altijd mogelijk om alle kosten die u draagt ten gevolge en een ongeluk of gepleegde misdrijf te verhalen op de dader. Schakelt u hiervoor een advocaat letselschade Amsterdam in, dan is het zelfs mogelijk om ook de advocaatkosten te vorderen.

Sociaal zekerheidsrecht

Arbeidsrecht

Personen- en Familierecht

Ondernemers

Als letsel advocaat Amsterdam is Pinarbasi Advocatuur er voor u

Wanneer u als slachtoffer al gebukt gaat onder de gevolgen van wat u is overkomen, zult u al voldoende aan uw hoofd hebben. Juist daarom is Pinarbasi Advocatuur als letsel advocaat Amsterdam er voor u. Pinarbasi Advocatuur staat enkel slachtoffers van ongevallen, misdrijven en medische missers bij en zal het uiterste uit uw zaak halen. Immers de dader heeft uw toekomst bepaald, u heeft daarom het volste recht om de dader hiervoor aansprakelijk te stellen. Pinarbasi Advocatuur staat u daarom professioneel bij, zodat uzelf niet wederom wordt geconfronteerd met allerlei juridische moeilijkheden.
https://www.pinarbasi.nl/wp-content/uploads/2022/05/LOGO-Pinarbasi-2022-wit2.png
Tussen meer 1 B – 1H 1068 EX Amsterdam

Volg ons: